Cabinet stomatologic Pitesti

        Metropolitan Dental Spa – un nou cabinet stomatologic modern, situat în zona centrală a orașului Pitesti.  Cei ce ne trec pragul acestui cabinet stomatologic beneficiază de servicii stomatologice de calitate, cu soluții moderne și nedureroase de tratament, la preturi accesibile. Personalul nostru este pregatit sa va trateze orice afectiune dentara.

Este recomandata vizita periodica la o clinica dentara/cabinet stomatologic.Tratarea la timp reprezinta o investitie pe termen lung.,

        Faceti o programare la Metropolitan Dental SPA , Tel: 0771138430, cabinet stomatologic in Pitesti, si o sa redescoperi placerea de a zambi!

Endodontie

endodont pitesti

In urma cu cativa ani, dintii afectati din cauza cariilor erau sortiti extractiei. In prezent, majoritatea dintilor afectati de infectii si de inflamatii, pot fi salvati prin tratamentele de endodontie sau de devitalizare. Prin aceste proceduri se recupereaza integral structurile afectate, se imbunatateste aspectul estetic cat si functionalitatea.

Implantologie

implant dentar pitesti

Pana si un dinte lipsa reuseste sa modifice echilibrul danturii si trasaturile faciale. Insa cu tratamentele de implantologie, este posibila transformarea totala a fizionomiei persoanelor edentate total sau partial. Folosindu-ne de implanturi dentare osteointegrate (radacini din titan biocompatibile), va ajutam sa va redobanditi functionalitatea si estetica dentara, precum si increderea de sine.

Estetica dentara

cabinet stomatologic pitesti

Primul lucru care se observa in timpul unei conversatii, este chiar zambetul interlocutorului, nu intotdeauna placut la vedere. Insa cu ajutorul noilor tehnici si tehnologii de estetica dentara (detartrajul, albirea dentara, aplicarea de fatete ceramice, aparatele ortodontice pentru copii si adulti), prezente si in cabinetul stomatologic Orto Care, oricine se poate bucura de un zambet

Ortodontie

Cabinet stomatologic Pitesti

Din pacate, nu oricine se poate lauda cu dinti perfecti aliniati pe cele doua arcade, fara discrepante in plan vertical si orizontal. Obiectivul medicilor Orto Care este ca prin terapiile de ortodontie, sa corecteze aceste anomalii, cu posibile repercusiuni la nivel estetic si functional, uneori destul de grave. Netratate, pot afecta musculatura masticatorie si articulatiile

Protetica

Inlocuirea rapida a elementelor dentare deteriorate, rupte sau pierdute este esentiala pentru a mentine aspectul fara cusur al surasului. Una dintre solutiile pe care le recomandam pacientilor nostri, sunt lucrarile de protetica (coroane, proteze, punti dentare fixe / mobile), ce contribuie la imbunatatirea masticatiei, impiedica deplasarea dintilor pe arcada si previn resorbtia tesutului osos.